Despre noi

Bine ați venit la  Tipografia Hiperborea!

 

Tipografia Hiperborea, o companie privată, a cărei strategie de afaceri este caracterizată pe baza unei experiențe în industria tipografică și publicitară de peste 30 ani de activitate și responsabilitate față de fiecare lucrare în parte.

Prin serviciile și produsele oferite ne adresăm atât publicului larg cât și societăților comerciale, producătorilor industriali sau instituțiilor de invățământ, sănătate, administrație.

Satisfacția clienților noștri este garantată datorită unui raport corect calitate/preț trecut prin prisma exigențelor consumatorului.

 

Venim în întâmpinarea clienților noștri și am fi onorați să vă furnizăm urmatoarele servicii/produse:

 

Tipar digital si offset: afișe, postere, flyere, pliante, tipizate școlare, imprimate medicale, tipizate fiscale, registre speciale presonalizate, cataloage de prezentare, agende, carți de vizită, calendare, etichete, bilete, cărți, instructiuni tehnice de utilizare produs, foi cu antet,invitații de nuntă/botez/zi de naștere, hârtii tipografice și multe altele.

 

Legatorie și reparare: cărți, agende, albume, copertări lucrări de licență/diplomă/masterat/doctorat, mape personalizate sau simple, mape meniu restaurante, legătorie arhivă, dosare simple și personalizate, broșuri.

 

Serigrafie: diplome, coperte de diferite lucrări licență/doctorat/masterat, sau etichete autocolante.

 

Personalizare materiale promoționale: pixuri, stickuri de memorie, agende, huse de telefon, magneți de frigider, tricouri sau alte obiecte destinate partenerilor dumneavoastră sau în cazul unor evenimente speciale-seminarii, prezentări, porți deschise, în vederea promovării companiei și a brandului pe care-l reprezentați; cunoștințelor sau chiar și celor dragi.

 

Producție publicitară: Decupare cutter plotter, bannere, print UV.

 

Produse de birotică și papetărie.

 

În colaborarea cu instituțiile bugetare colaborăm și prin platforma S.E.A.P.

 

Gama de servicii și produse oferite de Hiperborea se diversifică și se extinde mereu in vederea soluționării urgente a cerințelor și a nevoilor clienților, îndeplinind standardele de calitate ridicată în domeniu.

 

Apelați cu încredere la specialiști de încredere !

Date de contact:

Tel: 0264 317052; 0728 952131

E-mail: contact@hiperborea.eu

Turda, jud Cluj, str. Mihai Viteazu nr 45A

LIVRARE ȘI RETURNARE GRATUITĂ

HIPERBOREA oferă LIVRARE GRATUITĂ pentru produsele în valoare de peste 200 RON*

*Pentru colete cu greutate mai mică de 20kg

PRIMIȚI BANII ÎNAPOI

În siguranță și rapid.

PLĂTEȘTE ONLINE

HIPERBOREA oferă un modul de plată online securizat, de ce mai bună calitate.